Parteneri

CLASSONE


CLASSONE ORTHODONTICS ESTE UN PRODUCATOR DE TOP SI DISTRIBUITOR AL PRODUSELOR ORTODONTICE SI STOMATOLOGICE DE INALTA CALITATE. OFERIM O GAMA VARIATA SI COMPLETA DE PRODUSE CLIENTILOR NOSTRI DIN SUA SI DIN ALTE 31 DE TARI STRAINE.

Suntem mandri sa va prezentam noul nostru catalog ClassOne Orthodontics Customer Solutions! 

De ce un catalog cu solutii pentru clienti? Simplu... Noi, la ClassOne ne straduim sa fim o companie condusa de piata, care sa asculte si sa raspunda cu solutii. Produsele din catalogul nostru cu solutii pentru clienti combina inovatia, tehnologia de ultima ora si calitatea moderna pentru a va ajuta sa rezolvati provocarile cu care va confruntati zi de zi in cabinetul dumneavoastra.

 

COSMEDENT

 

 

PACIENTI ZAMBITORI, CLINICI STOMATOLOGICE INFLORITOARE

Cosmedent raspandeste zambete, ajutandu-i pe clientii nostri sa le ofere pacientilor servicii stomatologice mai bune. Dedicarea noastra pentru produsele dentare de calitate și loialitatea in serviciul de relatii cu publicul ne conduc spre pacienti zambitori si clinici stomatologice infloritoare. Toate produsele noastre sunt create de medici stomatologi pentru medici stomatologi, iar departamentul nostru de relatii cu clientii se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa atingeti performante medicale.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

„Ca echipa de medici stomatologi, tindem intotdeauna spre perfectiune in munca noastra. Produsele dumneavoastra ne-au dat posibilitatea de a ne apropia de acest scop. Eu si pacientii mei va multumim.”

„Am folosit informatiile dumneavoastra si produsele Cosmedent cu mare succes pentru a-mi ridica nivelul competentelor clinice.”

„Materialele dumneavoastra sunt foarte bune pentru prelucrare – au stabilitate a culorii iar finisarea si polizarea dintilor reprezinta cu adevarat o experienta minunata. Am simtit ca trebuie sa va scriu tuturor un mesaj de multumire.”

 

EZPEDO

 

Misiunea noastra este sa promovam sanatatea si fericirea tinerilor nostri pacienti si a parintilor lor, sa ridicam nivelul de satisfactie a medicilor dentisti pediatrici prin crearea unui produs de calitate intransigenta si inovatie unica – dezvoltat de medici dentisti pentru medici dentisti, si de a ridica stacheta in estetica stomatologica pediatrica, in versatilitatea clinica si in profitabilitate.

Cand am creat coroanele EZ-Pedo, viziunea noastra era sa cream o coroana atat de naturala si estetica incat sa nu fie observata de nimeni. Un zambet care nu incurajeaza tachinarea este un dar minunat pentru orice copil. Iar EZ-Pedo a initiat, in sfarsit, o solutie care este la fel de puternica si durabila cum sunt coroanele traditionale din otel inoxidabil. Coroanele EZ-Pedo reprezinta cea mai biocompatibila, estetica si naturala optiune de pe piata.

DE CE EZ-PEDO?

Creat de natura si perfectionat de EZ-Pedo, zirconiul reprezinta ceramica de inalta tehnologie a viitorului! Cu structura sa de cristal microgranulara si translucida, zirconiul concureaza cu natura in ceea ce priveste estetica. Realmente indestructibil, zirconiul rezista la manipulare mai bine decat orice alt material stomatologic. Complet inert, rezistent la carii si la acumularea placii bacteriene, zirconiul este materialul potrivit pentru o sanatate optima.

  • ZrO2: material de inalta calitate
  • Estetica: aspect identic cu cel al dintelui natural
  • Material rezistent: realmente indestructibil

 

ORTHOTAIN

 

 

APARATE ORTODONTICE MOBILE PENTRU COPII SI ADULTI

Ce tratament ortodontic este cea mai buna alegere pentru familia ta? Dragi medici, cum puteti sti care este aparatul sau tratamentul ortodontic potrivit care trebuie implementat pentru a face fata provocarilor cu care se confrunta cabinetul dumneavoastra astazi?

Fie ca sunteti:

  • Un adult care vrea sa isi indrepte sau sa isi corecteze dintii aliniati incorect in cel mai convenabil si eficient mod disponibil
  • Un parinte care cauta un tratament ortodontic preventiv, convenabil si corectiv pentru copiii sai
  • Un medic stomatolog, ortodont sau pedodont care cauta sa ofere cel mai bun tratament ortodontic, cu costuri mici si rezultate rapide

Descoperiti aparatele ortodontice mobile si tehnicile Ortho-Tain®, care i-au ajutat deja pe mai mult de 2 milioane de pacienti din intreaga lume – si au schimbat modul in care privesc expertii tratamentul ortodontic!

CE FACE CA ORTHO-TAIN® SA FIE DIFERIT?

Aparatele Ortho-Tain® sunt singurele aparate ortodontice mobile aprobate de FDA pentru corectarea problemelor atat functionale cat si estetice, in vederea obtinerii unei frumoase ocluzii Clasa I – cu alte cuvinte, a unui zambet sanatos si frumos. Acestea trateaza supraocluzia, overjet, inghesuirea sau spatierea dentara, tulburarile TMJ, maloculziile, si nu se limiteaza doar la atat.